new york del 5

ibland kan det vara svårt att veta vad man ska göra här i new york. då har henrik förslag på saker som inte bara är roliga utan –enligt henrik– nödvändiga. ett, spotta på änder i central park. två, skjuta duvor...prick skytte alltså.  så var det med det och nu spelar dom at last med etta james inne på starbucks. nice. livet är bra.

new york del 4

sista dagen här i new york. igår fick jag min första express manni. det tog femton minuter och jag fick nya fina ny målade naglar. sjutto kronor kostade det. inte illa.  anledningen till varför uppdateringen sugit är för att vi har det för bra. hehe. syns snart. hemma på onsdag. puss

När söndagen inte är så rolig längre

.. och man inser runt sex-tiden att man måste släpa sitt skämmiga jag till Jätten och gå till EN avdelning, ta tag i den där ENDA saken i hyllan, lägga DEN DÄR ENDA saken på rullbandet och komma ut från dörrarna med BARA den där grejen; ett paket rosa OB i handen.

Då tänker kassörskorna att nu minsann var det ett ''emergency buy''.



BILDBEVIS PÅ PARFYM!

pic.twitter.com/hhSwWeHc


new york del 3

hej. himla svart att uppdatera med bilder via blogg.se sa folj henkes twitter. www.twitter.se⁄riverendrom .  pusssssssss

Perfect match?


Sjukt snygga. Sjukt snygga TILLSAMMANS. Ville nästan äta upp tidningen när jag såg bilden i förmiddags. Herregud. Tittade in i deras otroligt sminkade ögon väldigt länge och ville bara att dom skulle vända sig mot varandra och börja råhångla. Det enda jag känner när jag ser denna bild: DOM BORDE BLI IHOP! Oh. My. Laaaawwwwd.


Lipigt #2

.. när man skrivit ett väldigt långt inlägg och råkar trygga på bakåt-knappen så allt försvinner. FAN OCKSÅ!

Lipigt #3:

Men nu skriver jag om allt då. Fan. Jag orkar inte skriva om allt. Så jag börjar här och nu. Har suttit och kollat på Titanic med mamma och pappa hela kvällen. VILKEN film det ändå är och det är så kul att se den efter många, många år nu när man upplevt så mycket mer och känner på ett annat sätt och tänker på ett annat sätt. Helt plötsligt började jag gråta när en liten pojke står och skriker ''DAAAADDYYYYYY!'' ner i korridorerna på båten och vattnet sprutar in från alla möjliga hörn och han är helt dyngsur. Och Rose säger ''We CAN'T leavve him here!'' och Jack springer fram till honom och bara manligt, sexigt slänger upp honom på axeln och leder vägen ut med Rose som släptåg. Där kom första tårarna. Där och då med pojken.

Andra tårarna kommer när det är andra barn involverade. När det kommer mammor, fattiga mammor, med sina barn och frågar de ansvariga på båten snällt ''Where should we go, sir? Sir? Where can we go!?'' och ingen svarar för alla är i sådan chock. Eller när en annan mamma ligger och läser en godnatt-saga till sin son och dotter i sängen i sin hytt och hoppas på att dom ska somna in och dö istället för att lida av drunknandet.

Barn. Död. Livet. Fint. Jag blir lipig.

Men. Jag gråter såklart som MEST när det är starkt mellan Rose och Jack. Precis innan Jack fryser till döds i vattnet. ''I'll never let you go, Jack. I'll never let you go''. Det är så starkt. Tänkte hela filmen igenom att ''ååååh!!! Jag vill också gosa med Jack!! OMGGGGG, han ÄR så snygg!'' men sedan när han ligger där och dom så innerligt känner sitt band och sin kärlek till varandra började jag att tänka på dom i livet som man SJÄLV aldrig skulle ''let go'' när handlar om liv och död. Tänkte på om jag skulle sitta på båtens reling (heter det reling?) med Ida där (hon som jag först tänkte på av någon anledning. Well, she's family.) och säga ''I'll count to three and then you hold your breath, okey? The boat will drag us under, but keep holding my hand. Don't let me go, okey? And keep swimming, Ida, keep swimming. You hear me? Do you trust me, Ida?'' och hon skulle säga ''I trust you, Julia.'' och jag säger ''One, two, three, NOW!'' och vi blundar, håller andan och håller varandras händer stenhårt när vi dras ner under vattnets yta. Men vattnet och strömmens kraft lossar våra händer och vi motvilligt tittar i det kalla bubbliga vattnet förgäves efter varandra och Ida kommer upp till ytan innan mig och ropar ''JULIA! JULIA! JULIA!!!!'' och jag är någon annanstans fortfarande under vattnet och tänker ''Ida! Var är du, Ida!!'' och viftar med armar och ben kraftlöst. ÄR så frusen. Tänker på Lalehs låt ''Kom Tilda'': ''.. och vi hoppades ner i vattnet. Vi båda hoppade ner i vattnet.'' Och jag hittar Ida tillslut när jag kommit upp till ytan och säger ''Keep swimming, Ida! You gotta keep swimming'' när hittar en flytande trädörr en bit bort och lyfter upp Ida på den. Jag försöker komma upp själv men då sjunker hela dörren av vår tyngd tillsammans. Jag ger upp och låter Ida ligga på den, allt för att inte hon inte ska frysa ihjäl. Hon säger till mig ''I love you, Julia'' och jag säger ''No. No, Ida. Don't do that. Don't say goodbye''. Och hon pussar min hand och vi lovar varann att vi aldrig ska svika varann.

Jag gråter inte nu. Mina tårar är slut för ikväll. Men tror ni jag grät? Jag grät och jag grät och jag grät. Att se det riktiga scenariot framför mig och samtidigt tänka på min egna påhittiga version i huvudet. Jag tänkte på min kärlek just nu i livet och då blev det ju bästisen då. Pappa tittade på mig med blanka ögon och sa ''Är det känsligt, gumman?'' och mamma till höger om mig började torka borta mascaratårarna som föll nedför hennes kinder.

Mor, far och dotter satt i soffan och grät och grät. Och jag fick samtidigt ett sådant TRYCK över bröstet och en sådan KLUMP i magen över att vi en gång alla kommer att dö. Fruktansvärt. Men samtidigt fint och naturligt.
Djur (filmen Marley and me), barn och Titanic är det som får mig att gråta mest.

Och jag hoppas jag i alla fall kommer att dö med någon som håller min hand, stenhårt med känslan att den aldrig kommer att släppa. En hand från en person jag älskar väldigt mycket och som älskar mig, så så oerhört villkorslöst tillbaka.

A guy, a best friend, mamma, pappa, bror eller en hund eller vad det än kan vara. En hund som lägger sin labb i min handflata- villkorslös kärlek. Ett band. Av något slag. Det spelar ingen roll, en kärlek i alla fall. One love.



Lipigt #1

Ida har svårt med språket där borta i stora äpplet har jag förstått. Hur går det? Det är väl inget tjaffs med T9 och sådant på datorer eller? Lite alkoholberusad? Varför fumlar du på tangenterna? Testat lite cola när du ändå är där nere eller? Du ville ju en gång sitta på ett rökigt café i Paris och röka sådana där långa Cruela DeVill-cigaretter. Huh, HUH!?

Skämt åsido. Är så avis man kan bli faktiskt. Hon har köpt Beyoncés latest perfume till mig i NY. Och den luktar SÅDÄR, säger hon. Jag blir rädd. Ida älskar nämligen parfymer och är inte KINKIG om man säger så, hon sprutar på sig allt möjligt skall sägas. Och jag är snäppet finkänsligare. Nöjer mig med Heat och Heat Rush (B's första parfymer som jag faktiskt på riktigt AVGUDAR) och duttar på mig lite av mammas ibland (man är ju uppväxt med mammas lukt och den är för mig mycket trygg och god, hon har good taste in smells om man säger så, enligt mig). SÅ, om HON tycker att Pulse är SÅDÄR, då kommer jag FÖRMODLIGEN inte gilla den. Eller? Eller handlar det bara om att den inte luktar sådär ''Idigt''? TO ME, det känns som att Ida gillar mer starka, karaktäristiska lukter med mycket färgglad personlighet, medan jag föredrar en soft, lugn, tillbakalutad doft som nöjer sig med rad 9 i biosalongen, fattar ni?

Anyway, anyhow. Kom hem nu med dig. Det börjar bli lite jobbigt detta.


*SPRUT SPRUT* Haha, ibland när man precis kliat bort en liten plita eller finne på halsen kan det riktigt SVIDA TILL i den sekundrarna efter man sprutar på sig lite Heat. Talk about heat! Ser ut som på bilden som att jag riktar spruthålet (hehe) mot min gigantiska leverfläck. Kul om det vart en nyklämd finne och det svidit nåt så in i glödheta i den så att en blivit uppbränd i ansiktet sådär som Samantha blir av någon antirynk-kräm i Sex and the City!

Okej, save it, Julia.


New york del 2

Just nu sitter vi på starbucks och har skypat med familjen. Kl är 15:43 och vi ska nog bege oss till top of the rock! Henke har fått napp och sitter och pratar engelska med honom. Han ha bott. Sverige men inte längre antar jag. Alla typer finns är liksom. Såååå kan st vara.
Solen lyser här, men det är kallt.
Hörde att prinsessan och Daniel har fått ett barn. Grattis till dom, en liten tjej!
Ta Bond m varandra pösts idd

New York

Hej!
Just nu befinner jag mig i en teknik butik J&R som ligger vid finanskvarteren!
trott i benen som tusan. men vi har det sa himmmmmmmla bra :)
hoppas allt ar bra med er hemma.
KRAMISAR  idd:)

100 problems.



TJA här är bojiga idd :)
Jag är fett jävla nervös och fisig inför fesan idag. Tog på mig stabila underkläder för en 11 timmars lång resa.

Henke blir nervös när jag bloggar och inte engagerar mig.

''If you are having idd problems I feel bad for you son '' Sjunger han. Heheh!


/Idd

När det smäller

.. när pappa har på subben som han kallar det (basen) och det smäller bomber på actionrulle på TVn hoppar farfar högt i soffan.

Åh, far åt helvete!, tjuter han och skrattar. Åh, dra åt helvete vad det smäller! Fy fan!

Att ha fyra karlar i soffan fullkomligt TJUTA till det manliga, upphetsande på TVn- det är sannerligen humor att lyssna på. Lite måndagslyx, så där.

/Jull

Idd och särskrivningen

Nu är det JULL som uttalar sig. Nu är det dags att såga varann lite här, för så alldeles för OFTA klagar vi ju på oss själva, mest för att det är så kul och mänskligt och för att man kan skratta åt det i efterhand.

MEN

Har ni märkt att Ida är lite dålig på svenska? Alltså, när det gäller SKRIVNINGEN. Ja, det var rart när hon var åtta år och kunde skriva Iba istället för .. ja, ni förstår- hennes RIKTIGA namnstavning. Sedan tragglades det med den svenska grammatiken under alla år i mellanstadie och högstadie, tiden vi gick i samma klass och då jag OFTA fick renskriva hennes texter och anmärka hennes grammatikfel. Jag som är perfektionist i det MESTA (MALLIGT, men man vill ju att ens ''verk'' ska vara så bra som möjligt, ni vet, prestationsångesten) blev ju helt till mig när det vankades inlämningstider och vi skulle lämna in alla våra arbeten i svenska, engelska och SO-ämnena. Vi skrev ju låååånga texter om allting. Och uppfatta det inte fel, Ida gillar att skriva, kanske till och med ÄLSKAR, och jag älskar henne för att hon verkligen gör det, hon skriver sjukt bra och roligt! Men passionen och grammatiken går inte riktigt hand i hand alltid ska sägas. Kommer ihåg i 9an när vi skulle göra ett stort arbete i engelskan om en artist vi gillade. ''OMG! DÖR! LER! GLAD!'' blev några ledord som ploppade upp i hjärnan när denna kommande, uppfriskande uppgift nådde våra öron. Jag och Idd; hem till datorn med två mackor och lite te (i hennes fall) och juice (i mitt fall), och började googla på våran favvoartist (som då var Beyoncé för Idd och Laleh för min del) och började då ''skapa'' våra små texter.

Eller små och små. GIGANTISKA arbeten som vi så stolt på utsatt tid lämnade in till läraren och stoltserade med. Mycket text, mycket nedlagd tid på utseende och layout och mycket bilder. Vi älskade det KREATIVA MÖTET I WORD så att säga (programmet Microsoft Word reds.anm <-- HAHA). Och jag som så ofta gärna ville korrläsa, som det heter på tidningsspråk, hade ett JÄDRA jobb med Ida vars arbete var en TIDNING! Ja, hon hade gjort en lite lättare tidning om Beyoncé. Varför vara tråkig och skriva några A4 när man kan skriva en tidning?

Kommer dock inte ihåg om jag korrläste den? Men OH, så mycket jag satt och suckade åt hennes stavfel, särskrivningar och grammatikfel när vi under .. hm, tre, fyra år .. hade våran egna tidning JAPSI. Och på den tiden var man hormonstinn och grinig och då blidde hon inte alltid så glad på mig när jag påpekade alla dessa fel. Jag vet inte, men jag HOPPAS nu vid 20 års ålder att hon fattar mitt sätt att påpeka? Det är ju bara PERFEKTIONISTEN i mig som får lite lätt panik när jag ser att hon skriver ''det samma'' och min oförståelse hur man kan ha sådan dålig (för dålig är den) koll på VANLIGA, SVENSKA ord och meningar?

Exempel
Ord: På riktigt
Idd: Påriktigt

Ord: Slå fast
Idd: Slåfast

Ord: Sådana här
Idd: Sånna här

Ja, ni förstår grejen. Är det inte ett ord som bildas av två är det talspråk eller annat. Nu låter jag som en äcklig tant som slår Idd på fingrarna, men älskling, jag menar bara VÄL. Jag vill ju bara att du ska hamna på Vogue som modeskribent en dag som du så gärna vill. You just need a little belief training with yourself ;)



Så här kunde det se ut då.

/Jull


Tonartshöjningens charm



Snackades det inte väldigt mycket om Carola och hennes tonartshöjningar ett tag? Eller i den där gamla filmen ''Livet är en schlager'' (haha schlager, väldigt roligt ord. Låter som det bara är en dialekt på ordet ''slager'' men det HETER ju faktiskt ssccchhhhlager'') när Helena Bergströms karaktär Mona var så oerhört nervös och avundsjuk på Regina Lunds karaktärs (kommer ej ihåg namn) tonartshöjningar. Kommer ni ihåg?

I alla fall, idag finns det få artister inom showbizzzzz *COOL 8-)* som kan göra dessa tonartshöjningar, speciellt fyra gånger. Jag tror det är fyra gånger B höjer i denna låt, alltså ungefär i halva låten. Jag blir så avundsjuk. Sjunga är ju nåt ALLA vill kunna göra. Men kommer vi nånsin klara fyra tonartshöjningar på DEN NIVÅN!?

Tvek.

/Jull


Lunchbajjen



En gång för alla kan vi ju bara slå fast vid att vi ALDRIG kommer bli så här:


We'll stay forever like this:


/Idd


Det där med händer

Har ni tänkt på det där med händer? Nej skämt å sido. Julia skrev ju om sina händer. Och jag vill gärna gör detsamma och visa att HON INTE ÄR SJÄLV :)

Har ni sett min omfamning av Jull? Det är ju den ''Sååå ja, gumman. Allt blir bra''

uwww.


Snygg bild BTW :D


/Idd


Alltså, Will Smith



Roligt första sekunden när han säger ''Bring it'' :)
Dansen, videon och Will.. FANTASTISKT.
Lyckopiller hela låten igenom!

/Idd


Idd goes twenty #4


Kan lika gärna lägga mig ned och DÖ nu... NEJ SKOJA! ... ouff inte skämta om sånt.
Men detta gör mig ganska djupt deprimerad.
OKEJ, här kommer det...
JAG HAR BLIVIT GRÅHÅRIG, PÅ RIKTIGT!

BILDBEVIS:


Ser ni skillnaden?



Tack för mig och mitt hår som tror att jag är 70 år...soek!

/Idd


Överraskning



Och helt plötsligt så kom dessa upp. ´Precis som ett litet paket på posten.

/Idd

Hur packar man?



FYI så åker jag till New York på tisdag. 23 kilo á väska, 1 värska per person.
Vad tar man med sig liksom? När man ska till New York så är det inte
mjukis och tjocktröja som gäller.

Jag har valt ut 4 klänningar, två klackskor och underkläder.
Väskan är full. Vad händer med smink, shampoo, tvål, väska,
glasögon, bok och allt annat.

Tänk om jag inte hittra något jag gillar i NY och måste gå i mina 
kläder, då kan jag ju inte ha med för lite kläder.
DILEMMA.



/idd

Anna Fucking Book



Amen to that sistah!

/idd


Vad är grejen?



Det går liksom inte att känna sig cool i dessa tofflor, åå så MÅSTE man ha dom.
Vad är grejen liksom? Vuxna människor... (hehe, hey baberiba).
Blir alltid lite upprörd när jag måste ta på mig sånna här. Hårt.

/Idd

What ever happend to a saturday night



Efter kl 02.00 i torsdag så ville vi INTE lämna ''klubben''... så jull försökte med all sin makt att komma in igen.
Men det gick sådär.

/Idd


Livestream of the Funeral of the late Whitney Houston



just nu är det mycket ''yäeh'', ''AMEN'' & ''Yes sistah''
under whitney Houstons begravning.  Det känns som en film ändå.

fina Whitney!


/Idd


Baby, i can see your halo


.. sjunger Idd.
Jull trallar på ''I'm a hustla, baby''

Det är väl kontrasterna som gör det.


Igår hade vi oerhört kul. Bildbevis på det:

När bara Jull har kul:


När Idd inte fattar varför:


När hon börjar ifrågasätta kameralinsen och dess funktion:

(Jull: Kom igen nu då, Idden. Loosen up, vi har ju KUL!)

När hon tillslut fattar:

(Jull: Såååja, titta vad gosigt det blir!)

Och sedan blev det allt bra suddigt.

När det är känsligt



Bokstäverna är inte versalkänsliga. Någonting med ordet ''känslig'' i ett sådant här teknisk youtube-sammanhang blir oerhört roligt och obegripligt. Kanske inte riktigt obegripligt, men svänger man sig med sådana ordval när man ska skriva att du GÄRNA får skriva med versaler, att youtube doesn't give a fuck om du gör det? Ja, någonstans tycker jag det är väldigt kul. Att Youtube de facto ACCEPTERAR att din Caps Lock-knapp är itryckt.


När man var 10



Sånt här är ALLTID kul, att läsa gamla brev man skickat till varann när man var 10 bast och ens största problem i livet var vem man blev vald att sitta bredvid i klassrummet. Tänk då hur roligt detta blir med lite vin i kroppen, hur töntigt det än låter. Men alla dessa bubblor i mousserande vin bildar bubblor av skratt, och därmed basta. Så är det ju. Herregud vad bubbligt allt blir.

Ida läser alltså upp ett brev jag skickat till henne (ja, vi brevväxlade trots att vi bodde 300 meter bort från varann) i 4an och jag inleder med att fråga varför hon inte säger förlåt när vi har bråkat? Varför jag alltid ska ta tag i det? Inblandat i brevet är även elaka killar som kallar oss ''snoppar'', gamla lärare, rolig överanvändning av utropstecken och en diskussion om huruvida Ida tycker handbollsspelare Vraanjes (hur han nu stavas) är snygg eller inte.

Ber om ursäkt för två saker
1. Mitt uttal av terracotta: ''tarracotta''. Oerhört fel, såklart.
2. Mina egna små miner jag leverar i kameran under två tillfällen. Obegripliga miner som jag aldrig skulle göra. Varför ska man ta till lite skådespel så där ibland? Det blir ju ALDRIG kul?

Informerar om en sak:
Dom andra två i rummet är Lisa och Fanny. Fanny är mest engagerad :D

Enjoy!


You got me speechless



Alltså... VARJE GÅNG lilka rolig.
När hon får på sig parfym kostymen.




Jag hade också gråtit om jag hade varit tvungen att ta på mig en parfym flaska.


hhaha!

/idd

Verde



ååå jag vet, visst är det harmoniskt? Här ligger jag i ett storarum med en kopp GRÖNT te, utslagna tulpaner, ljus och fint ljus som strömmar in. Bilder bara andas harmoni OCH notera mobilen på bordet för ''i'm so reachable''vilket folk som känner mig vet att jag INTE är.
Fast jag har inte betalat för ett skit på bilden...förutom det GRÖNA tet (hur skriver man te i bestämd form) och mobilen.

Det som jag vill och hoppas ni har noterat är att det är GRÖNT te jag dricker. Green, verde, vert, grün! Varför? Jo för att kompensera för allt kaffe, godis, glass, donken och sånt som jag köper (att jag har socker i mitt te behöver vi ju inte nämna).
Varför...det känns så jävla Cosmopolitan (tidningen) att gå och köpa grönt te. ''10 sätt att minska stressen: 1. Grönt te'' och jag går på det. argh!

fast gott var det.

Vad är det som är så jäkla bra med grönt te...Ska googla!



ahaaa... mhmmm... jasså!

Grönt te!
* Innehåller rikliga mängder nyttiga antioxidanter och en mindre mängd vitaminer och mineraler.

*Bra mot åldrande.

* Kan kanske kanske kaaaaanske förhindra utveckling av cancer.

* Grönt te kan förlänga livet, i alla fall om man är från Japan.
Grattis alla Japaner

* Rensar kroppen på gifter

*Bra för ämnings omsättningen
Grattis alla tjocka...eeh?

aja... det verkar ju som att det är ganska bra iallafall. Så bli inte förvånad om jag vaknar upp imorgon och ser ut såhär:


Då vet ni ju att det är det gröna tet som har gjort verkan.

fast efter som att jag precis drack upp 1,5 liters cola som jag köpte idag kanske gör så att jag vaknar upp såhär:

Men allt måste ju vara bättre än att vakna upp såhär:



Håll tummarna nu över att jag vaknar upp som Julia Roberts eller Gisele Bundchen!

/idd



Reklam

Vad är det med svenska kändisar och ställa upp i värdelösa reklamer. Jag fattar att det liger pengar, sponsring och sånt bakom såklart, men samtidigt: Hur långt kan man gå?
Vem vill stå och bortsa tänderna och göra rekalm för det? Det känns ganska ovärt.

Så här ser det ut i sverige:




met detta i USA:


Definitionen av en torr pås

 

Om det var oklart så var det denna ^ posen som Jull försökte framställa i denna videon?

Så då har vi rätt ut det.

 


Alla hjärtans dag

Så här mycket firar vi. Wiho.

länge leve kärleken...


När man liksom inte orkar vara pepp

IBLAND så ser man ut så här:



men för det MESTA så ser man ju ut såhär:



och JUST nu känner jag mig så FRUKTANSVÄRT opepp på livet. Inte det att jag tycker det är tråkigt, ja bara orkar inte vara glad och tycka allt är bra HELA tiden.
Så där så att man bara vill dusch av sig och borsta tänderna.

Så för att slippa att göra hela duschbaletten med att byta kläder, tvätta hår, smörja in sig och sånt så brukar jag sätta på musik och dansa mig glad.
OCH då hittade jag denna:


Jag kände bara: HON KÄNNS SÅ HIMLA LÄTT!
Någonstans så älskar jag Selena Gomez!
Hon gjorde mig iallafall gladare.



Hon känns så jäkla tillfreds med allt. Hon är en sån som inte fattar var ''en dålig dag'' betyder.
Hade hon köpt en såndär ''Bad hair day''-mössa så hade det ju varit ett jävla skämt.


Sluta beach-a er


.. och köpa dessa tights istället, som tagen från Johanna Swanbergs blogg. Fick mig att tänka på alla hets-människor som vill komma i form till citat ''Beachen 2012'', men vad folk inte fattar är att man inte kan hets-banta/träna en intensiv period och få det att hålla. Om du tränar K-O-N-T-I-N-U-E-R-L-I-G-T, ja! DÅ kan du väl se ut som ho den där tösa på bilden! Men sluta hetsa dig själv till någon beach för att svassa runt i bikini och stoltsera med vad du ser under hakan. Du vill ju inte träna. Du orkar ju inte. Skit i det då, gör det på riktigt istället. Gör det på riktigt- med ett par tights!

*Tjejen som tror sig veta om fitness*

/Jull


Livet är hårt

Ibland vill man verkligen bara dö! *peppar peppar*
Jag raderade ALLA bilder på mobilen och hade inte sparat dom!
ååå jag blir så ledsen! vill bara gråta.

Känner mig såhär:


/Idd

Bidragande orsak?



Det här är mitt ''kontor''! Där finns allt du vill ha. Scrubs, pennor, tavlor, löshår, 6 kaffe koppar, dator, iPad, mobil... ja lite av varje!

Ordningen = noll.

kan det vara anledningen till varför jag tappar bort plånbok, pärmar osv osv osv?

näääe.... eller? :o

Ett litet slitet intryck av vår vardag



Jag kommer till Storegårdsvägen och dundrar in och är mallig över mina nya örhängen. Äter upp familjen Anderssons gamla mozarella-med-balsamico-och-lök-och-jordgubbar-rester och Idd vevar runt med skeden i en ISKALL iskaffe. Peppar oss för hennes 20årsfest ikväll och tar fula bilder på hennes Ipad i obäddad säng och diskuterar hur vi ska dansa på danceflörret ikväll, VILKA steg ska vi ta oss till!? Allt i sin ordning denna fina lördag som känns väldigt strålande i sin helhet, men även i dessa små fina, sletna detaljer som gör livet värt att le åt. Ja, men det skålar vi på. Hej på er!


Hänt Extra did it again!

Har inte så mycket att tillföra just för tillfället då jag är helt tom, både i magen av hunger och i huvudet av utpumpad energi, men jag kan väl för fasiken dela med mig av lite skvaller ändå va.

Suttit hos frisören i några timmar och gjort det vanliga; tagit en kopp svart och bläddrat igenom några Hänt Extra medan blekningen satt i. Har kommit på att Hänta Extra är en USEL tidning! Varför? De gör inga egna intervjuer! Allt är kopierat från ANDRA intervjuer! Så här kan det stå om Fredrik Skavlan när han berättar att han blev sambo när han var 17 ''Fredrik fick sitt första barn när han var 23 år och var trebarnsfar vid 30 års ålder. - Jag kan känna att jag tappade min ungdom på så sätt, säger Fredrik till DN.'' Alltså, ALLT är ju så där. Bara citerar det som alla har sagt i ANDRA tidningar. De enda intervjuerna de har är ju den där spalten eller panelen där fyra ''kända'' svenskar ska vara på tråkiga frågor som ''Vad är din fobi?'' osv. OCH den där helsidan med frågor som ska få fram de lite pinsamma sidorna hos ''kändisen''. Börjar alltid med ett:

Hej Jannike! Hur står det till?
- Det är alldeles utmärkt, faktiskt!

Typ. MEN, det var inte det jag skulle prata om nu. Jag skulle säga vad jag flinade åt i tidningen, och inombords skrattade åt. Det var åt en artikel med Tina Leijonborg, hon den här:


(Exakt en sådan här bild använde Hänt Extra också till artikeln jag kommer till nu)

Ni vet hon som varit med i Melodifestivalen, i lite musikaler, Så ska det låta, massa typiska svenska show-sammanhang. I alla fall så var rubriken någonting med:

''JAG HAR BLIVIT SEXUELLT PÅHOPPAD''

Och mellanrubriken var:

''MANNEN ÄR JU INTE HELT FRISK..!''

Dock inte med versaler, men ni fattar grejen. Det hela handlar om att Tina och hennes 4åriga son har gått in på ICA för att handla. När hennes son var borta vid potatisen och hon själv stod vid grönsakerna så började en man mitt emot henne att börja LÅTSASRUNKA med en gurka framför henne. (Feel free to skratta redan nu). Hon beskriver det hela som väldigt överraskande och sjukt, och börjar gå iväg. Tina tar sin son och går bort till avdelningen med BANANER (ännu roligare) för att bli av med mannen men han fortsätter och följer efter de med gurkan och runkar. Tina beskriver att mannen sedan har följt efter de på deras runda i affären och hållt koll på de, vid något tillfälle vid blöjorna (vad gjorde hon där!? Sonen är ju fyra. Har hon fler små barn?) berättar hon speciellt.

Det roliga är att i hela artikelns form och uttryck framstås detta som ett SKRÄCKSCENARIO och som att Tina är helt förstörd och känner sig utnyttjad. Extra roligt att artikeln är inramad med en sådan där blekt gul färg som signalerar att det är någonting lite läskigt som hänt. Förstår ni vad jag menar? Alla artiklar i Hänt Extra har olika färger runt och bakom sig. Men när det är något sådant här ''allvarligt'' så är det en slags gul färg bakom. Lite varnande så.

I alla fall så avslutas artikeln med att Tina säger så här på ett ungefär:
- Jag kunde inte sluta tänka ''Vad fan håller han på med?'' och nu i efterhand tycker jag synd om honom. Jag kan nästan skratta. Mannen kan ju inte vara helt frisk. Jag vet inte om hans agerande mot mig har att göra med att jag är en offentlig person eller om jag bara var nära till hands.

Tycker det är väldigt roligt att
1. Någon ens känner igen Tina i mataffären? SÅ offentlig är hon väl inte!? Speciellt inte för någon medelålders man.
2. Att mannen som ville hetsa någon med att gurkrunka eventuellt bara tar närmsta kvinna. Tänk vad roligt om det vart typ Amy Diamond?! Babben Larsson? Carola? VICTORIA SILVSTEDT? Hur hade de olika reaktionerna varit?

Tål att tänkas på denna fredagkväll. Må gott våra 11 läsare.

Hej på er.



Längder mina vänner!



I julas såg jag ut såhär i håret ^
Trulls så långt ögat kan nå.
MEN så här ser jag ut idag:


Längder, längder, LÄNGDER.
Fria hårstrån.
Har fått gå igenom blod, svett och tårar för detta, men värt!
Toppar kluvna och som stålull men iiiii!


Viktigaste jobben

1. Undersköterska
Jag kan erkänna att innan jag började jobba inom vården så tänkte jag ''Jag skiter i om andra får jobb, bara jag får jobb och har det bra. Jag har varit smart nog att skaffa mig en utbildning.'' Men efter ´3/4 av ett år inom vården så inser jag hur viktigt deras jobb är. Alla förväntar sig att det ska stå någon och gåträna, mata, torka och duscha dig när du är 80 år och inte kan själv, men ingen vill ställa upp för den tidigare generationen.
Och det gör mig så ledsen och arg när man ser hur tidigare generation som varit med och byggt upp det samhälle med industri, världskrig, kallakrig och så vill ingen hjälpa de. Allt det som de har gjort för oss och inget tillbaka!
SKÄMMS!

Det är så synd att det inte alltid finns någon stolthet i yrket.


2. Lärare
Tänk när man gick i skolan och kände att man längtade till att gå på en speciell lektion för att det var en bra lärare. Sjukt hur mycket man lärde sig och vilka resultat man fick på proven.
Jag har alltid gillat skolan, men de lärarna som var sjukt tråkiga gjorde att skolan blev tråkig.


3.Politiker
Folk som inte tycker att det är vitkigt att röster eller SKITER i att rösta är skit personer. Alla ska rösta. Alla äv i politiker i ett demokratiskt samhälle.



/Idd

FORTSÄTTNING: Konsten att hålla ordning på sina saker.

Uppdatering på den borttappade plånboken.

Den snälla kvinnan kom tillslut hem till mig. Då stod jag hos min bror: ''Du får 500 kr om du öppnar när hon kommer!'' och han TVEKADE. Vem gör så?
Så när jag stod där och försökte finna tröst och råd hos min bror så plingar det på dörren. Jag blir till is. vill vill vill INTE. Albin börjar mana mig till att gå ned och öppna dörren.

Så jag öppnar dörren och 2,5 minuts ISKALLT kallprat och hittelönen delas ut (Det värsta av allt var att jag körde den ''Är det den hittelön?! Här''). Sen stänger jag dörren och springer upp till Albins rum och dör på hans golv.

''Du är värre än mig på kallprat. 'är det den hitte lön'. Du är fan kass''

Sen ringde jag pojkvännen som bara skrattade i örat på mig.

egoboost low!


/idd


Måndag morgon (inte tisdag, älskling)


My darling baby
This is a warning
said that I'm leaving
on Monday morning
You'll get no answer
No use in calling
because I'm leaving
on Monday morning
Monday morning
Monday morning
Monday morning (not Tuesday, baby)
Monday morning
Baby, I still need ya
but if you stay
I'll leave ya
Cuz I gotta get away
And if I ever see ya
My heart is gonna bleed
but I'm leaving either way



Vad känner Melanie Fiona med att verkligen förstärka att hon åker på måndag genom att sjunga INTE på tisdag.
Jag vet inte om det är roligt, men jag tycker det.


Konsten att hålla ordning på sina grejer.

Fick ett sms Idag:
"[...] jag hittade något på väg till jobbet idag som jag tror du kan vara ägare till. [...]"

YES tänkte jag. Min pärm som är borta är upphittad. Så jag skrev till baka "[...]är det en pärm?[...]"
Och fick tillbaka "[...]jag vill inte kalla det pärm"
HEHE... Suck. Bra ordning på grejer och så har ja höööööört.

Så jag ringde denna OERHÖRT snälla kvinnan idag bär ja kom hem från jobbet. Det visade sig vara min plånbok som jag tappat. Lyckat!

Så nu sitter ja här i mitt kök och väntar på att hon ska komma. FETT nervös. Det är ju den hittelön till henne. Vet inte hur jag smidigt ska få in "Tja... Här får du pengar för plånboken... Tack.... Dont let the door hit you on your way out" *smäll*

Sitter och övar och funderar på hur detta möte ska gå... OH så nervigt det är allt sammans.

Be strong. You can do this.

Jag känner mig som Jennifer Aniston i Allong came polly som tappar bort sin mård...eller vad fan det var för djur hon hade.
/ idd

Offentliga Toaletter



När jag går på offentliga toaletter så brukar jag helst inte vilja röra något ALLS! vill inte ens ställa väskan på golvet om jag slipper. Så idag när jag en sväng fick åka till ett utav staden shoppingcenter och verkligen VERKLIGEN behövde kissa så fanns det inget annat att göra än att söka upp de offentliga toaletterna.
Självklart så låg det massa massa MASSA papper på golvet runt om toaltten för att folk inte ORKAR lägga in pappret i papperkorgen.  I handfatet låg det... vad jag tror iallafall.. en snus (OH GOD I HOPE IT WAS A SNUFF).

ALDRIG att jag skulle sätta mig på en toalettsits då. Klamydia, herpes, hepatit A B & C på en och samma gång. Så jag drar ut minst 2 meter toapapper och klär in toalett ringen med. först då kan jag uträtta mina behov på de offentliga toaletterna.


/Idd

Who run the world...Kikki Danielsson



Här dör folk i syrien VARJEDAG, Reinfeldt vill att vi ska jobba tills vi är 75 år, USA är i valtider, länder som Grekland, Portugal (och Italien (och jag sätter Italien inom prantes för det känns ändå så inte som det värsta landet)) håller på att gå i konkurs OCH min resa till THE BIG NYC kan bli inställd pga strejk i flygbranchen.
ÄNDÅ väljer Aftonbladet att sätta tjocka, risiga och paljettiga Kicki Danielsson på omslaget! VARFÖR? Det är tidningar som Aftonbladet och Expressen som får trångsinta människor att bli ännu trängsintare. Som får människor att gå hem och mäta sina höfter och tro att de kommer att få ett långt eller kort liv! Det är dessa tidningar som får människor att tro att ''GOD TRO'' fortfrande exsisterar.

Sedan använder dom ord som EXTRA och NY SVENSK STUDIE. *SPY*

Det är tidningar som dessa som:
* Får folk att tycka att Kikki Danielsson medvärkan i Du är vad du äter verkligen tillförde något.

* Får folk att tänka att Kikki Danielsson faktiskt är löpsedelmaterial.

* Får folk att tyck att riktigt tidningar som SVD, Dagens Nyheter,GP har för långa, svåra och innehållsrika texter.
 
* Får tjejer (lets face it artikeln vänder sig inte direkt till killar) att gå hem och mäta sina höfter för att verkligen se hur länge de kommer leva. För att sedan spendera 30 minuter framför spegeln och sen en timme för att strukturera upp ett liv så att man kan få ''rätt höfter'' så att man kan få leva längre. Sedan gå och mäta sina höfter igen för KANSKE satt måttbandet för löst. Sätta på datorn för att GOOGLA på ''vart sitter höfterna?'' så att mann verkligen VERKLIGEN är säker på att man mäter på rätt ställe på höften.

* Får folk att tycka att Kikki Danielsson verklien tillför något för sverige och är SÅÅÅÅÅÅ viktig att hon förtkänar att få vara på LÖPSEDELN, precis som dina höfter.

* Får Sverige att förlora sin välfärd och få folk att tro att dela med sig ochh ''ge och ta'' och ''en för alla alla för en'' mentaliteten inte är viktig!

Hjälp!

/Idd

Jull och självkänslan -.-

Ibland tycker man att man är jävligt bra. Jag i alla fall. Eller oftast. Man är liksom nöjd med att man kommit dit man kommit, med bara sig själv och sina egna gärningar, och man känner att ''damn it, jag är pleased med den jag är, jag är grym!'' Som Rebecca Sheja, som Idd citerade i början av denna blogg, sa en gång ''Jag tycker på riktigt att jag är världens bästa tjej. Med jävligt mycket brister, men ändå, jag är jävligt grym.'' Ja, ni vet den känslan man kan ha.

MEN

så finns det de stunder då man bara vill spotta sig själv lite i handen (helst med slem) eller bara vill dra av sig håret för att man blir så BESVIKEN på de där sakerna som man inte alls tänkte låg i samma paket som ''VÄRLDENS GRYMMASTE TJEJ''. Oftast är dessa grejer små skitbagateller. Som har med utseendet att göra OF COURSE. Men ändå, det gör så förbaskat ONT i ögat, inte i hjärtat eller magen för detta är BARA ytligt tjaffs, när man blir besviken på någonting som annars SKULLE kunna vara så fantastiskt.

Denna gången är det något ytligt jag är besviken på, men det är inte så lite för mig för detta har jag dragits med hela LIVET. Dock är det inget jag tänker på, jag orkar liksom inte bry mig, men just idag fick jag verkligen en påminnelse. Vi väntar inte mer nu, let's have a look på denna bild jag så slumpartat hittade när jag kollade igenom bildmappen för en stund sedan.



Okej, söta fina tjejer på maskerad med coola djurutstyrslar, tänker ni. Vad tänker jag? Jo, jag tänker på de fula BULLENS PILSNERKORV-KÖRVAR som ligger och vilar lite halväckligt på Elsas surikat-axel. Inzoomad version:



Alltså, ärligt!? Hur korvliknande fingrar kan man ha!? DEN VINKELN är inte frack. Börjar nästan gråta när jag inser att jag aldrig kommer ha svala långa välvårdade händer á la Beyoncé:

 

Kommer aldrig nånsin bli kvinnlig i just det där partiet kring slutet av armen, det vill säga handen. Också fett TY (thank you) när man läser VeckoRevyn typ och killar säger att de ''främst faller för kvinnliga fina händer med välvårdade naglar''. Ja, där gick ju mitt tåg så att säga HEHE. Känner mig mer som Pete Doherty.



R0ligt! Självkänslan på topp idag.

/Jull

När man blir rädd - på riktigt.

Ni kan nog inte riktigt förstå. Om ni inte varit där själva då. Men när jag för några veckor sedan besökte ortopeden på Aleris i Göteborg blev jag ledd bort till väntrummet ''Svanen'' där jag skulle sitta och vänta på att få gå in och kolla mina knän. Jag satte mig tillrätta i soffan, lät hörlurarna fylla min värld med go musik och kollade Facebook för att fördriva min 15 minuter långa väntetid. Men när jag för bara någon sekund tittar upp får jag till höger syn på en OERHÖRT skrämmande sak utanför fönstret: 



Jag har inte MÄRKT detta förrän nu alltså. Hur jävla creepy är det inte? Massa människor, ansiktet, kroppsdelar, fast-cementerade i en vägg mitt emot den byggnad jag befinner mig i. Ser ni deras ansiktsuttryck!? Man kan tro att det är en gammal minnesplats för ett gammalt folkmord, eller för att massa människor en gång brann inne där, eller att de just där på den platsen för 100 år sedan samlade på massa lik.  Jag satt bara och stirrade ut med stora ögon och fattade inte riktigt vart jag befann mig i livet. Döden vinkade hej på andra sidan, samtidigt som jag trodde jag skulle dö (mest emotionally) för att mina knän gjorde så satans ont (för att jag då inte skulle kunna dansa). Vid det korta lilla ögonblicket innan jag återvände till Facebook och VERKLIGHETEN (bah!) tvivlade jag på livet. Kisade lite en sista gång och la märke till hur FULLKOMLIGT mycket döden vinkade åt mig. KOLLA bara:



Uttrycken! :O-formen på deras munnar! WAAAH, WÖÖÖÖH, HÖÖÖÖÖBÖÖÖÖ! skriker dom åt mig. Åt mig och de stackars andra skadade och (ofta) pensionerade besökarna i väntrummet. Det här är inte friskt, att låta detta skölja över en när man bara en vanlig tisdag kl 11, innan man hugger in på en ljuvlig lunch (antar att det är det man ser fram emot mest när man är pensionär), ska gå till ortoped-gubben och kolla knäna. Nä, vet ni vad. Har ni något svar på vad detta ska vara bra för? För det kan väl inte vara så FJANTIGT att det är detta som kallas konst!? Jag blir bara rädd hörrni, och det är inte speciellt roligt.

Så, tell me, VAD ska detta vara bra för?

Och mina knän var det ingen fara med. #DödsångestenAway.

/Jull

Super Bowl-sunday

Natchotallrik, fetaost, godispåse, pepsi och glass på en och samma gång kan bara betyda en sak... uppesittarkväll. Denna gång till någon knastrig streamad TV10 skit. Självklart så pratar jag om Super bowl. När man möter upp pojkvännen på Jätten och han får tårar i ögonen när han berättar om de olika arenorna genom tiderna (eller något.. lyssnade inte hela tiden;)) så måste man liksom bara gå med på att sitta uppe en stund.

När allt gott var uppdukat så bytte vi om till våra stretchy pants så att vi skulle få plats med allt.

00:30 började det hela och 03:00 skulle det vara slut. Jag somnade efter 2 kvartar och halftimeshow.
''MEH inte sova'' säger pojkvännen.
''meeääe..åå...heee.. du är den elakaste jag känner. Jag måste få sova'' säger jag med gråten i halsen... typ.
Sen stensöv jag hela kvällen.



Medan pojkvännen twittrade och uppdaterade sig om Superbowlen så var jag så här taggad!

/idd

Ladiidadiyee






Detta är låten som vi valde för att promota Le BLÖGG. Klippt till när J Cole sjunger lite i slutet, fett skön del av låten. Så när han sitter där nedsjunken i soffan och sjunger ''ladiidadiyee'' (ca vid 2,30) och pekar på ett så kallat ''tight ass'' i röda trosor så kommer jag och Jull in i bild (i ''reklamfilmen''). Kan ni se det roliga? Rumpa, vi, snygg rumpa, vi... ja!

/idd


När Julia har tråkigt #2



När ingen ser så öppnar hon kylskåpet. Rotar sig längst in, DÄR, där ligger den snart nästan uppätna korvtuben med risgrynsgröt. ''MAT PÅ TUB♥'', vill hon påstå. Det som ingen vet är att Jull trycker ut en kylskåpskall bit av den vita geggan och stoppar den i munnen. När jag då frågar ''VA? Äter du den kall?O.o'' så svarar Jull: ''Ja?! Det är sjukt gott haha'' Sedan trycker hon ut ännu en bit av korven och mojsar i sig (det är ju väldigt otuggbart)!

Vad gör man inte för att slippa laga mat?

/idd

LLOL = Låtar man laughar out loud till

Jag och Ida brukar ofta skratta åt låtar. Oftast är det väldigt internt och det är väl det som är det roliga egentligen, men det vore ju kul att se om ni OCKSÅ tycker att det är roligt. Det finns liksom någon slags intensitet-jag-är-hetsig-i-det-jag-säger-aura i dessa låtar. Först ut har vi låten Amadeus:


På 1.13: ''Amadeus! Amadeus, Amadeus, Amadeus!!''. Det är den ''hets, jag heter Amadeus och jag är här!'' UPPSTÅNDELSE!!!! Väldigt roligt. Intensiteten!

Sedan har vi Ironic med Alanis Morissette. Tycker låten är lite mallig, eller hennes röst. Fast egentligen är väl låten bra. MEN, det roliga är precis i början på ca 5 sekunder när hon väldigt TVEKSAMT nynnar ut orden ''ajajaj, NJAEJJ!!'' Hon låter så oerhört tveeeeksam, som om någon frågar ''Är det så här du menar?'' och hon liksom ''Njaeeeej, inte riktigt''. VÄLDIGT kul. Lyssna. 5 sekunder in.



Sedan har vi Lalehs nya låt Samuel. KEEP EM CLEAN, KEEP EM CLEAN!! Väldigt manande mening. ''Håll dom rena, GÖÖÖR det''. Jag är väldigt forward i mitt talande, typ. På 0.19 ca. Sedan är refrängen också väldigt rolig ''Samuel Samuel Samuel Samuel!''. Väldigt så upprepande ord.



Nästa låt är den låt vi välkomnade denna bloggen med. Kool and the gangs låt ''Get down on it''. Den är så himla lurig i början när sångaren verkligen MANAR och nästan lurigt RETAR lyssnaren med orden ''Whatcha gon' do? You wanna get down? Ah, tell me.. watcha gon' do? Do you wanna get down?'' Hahaha, jag brukar alltid sjunga denna låt och göra Ida nervös. Nästan GÅ PÅ henne med orden, ''You wanna get DOWN, huhhhh??'' Hahaha.



SISTA skrattmomentet ägnar vi åt Brittan. Hennes röst har ju alltid varit väldigt rolig att härma, alltid låtig väldigt baby-aktiv i rösten, ni vet. Och hennes låt Hold it against me är faktiskt väldigt rolig. DÖR när hon på 1.22 sjunger ''Little hazy'' och hon uttalar det ''häjjjzayyy'' med sin barnsliga bebisröst. Någonting inom mig ryser, men mest skrattar man ju! Tragik.


WORD JOSSAN!

Josss:
Älskar blöggen, Men (med stort M)... Hatar (med stort H): alla malliga 'känslan' inlägg på Facebook!! Behövde få ut de. (punkt) puss mina gosibullar


Hahahaha! Jag håller helt med Jossan! Exempel på malliga statusar från folk man bara vill strypa på Facebook:

''Känslan när man kommer hem och det står nylagad mat på bordet''

''Känslan när man är pank och pengarna rullar in på kontot. Glädje:)''

''Känslan av att vakna bredvid den man älskar ... finns inget som slår det:)''

ÖRK!



Två världar



Alla har vi våra problem.

 

/idd


Charmen med en liten stad



Men träffar alltid på någon som man träffar. Som när man åker hem från en shopping runda och man ser ingen mindre än JULL her self ute och rasta kärleks hunden!
I en liten stad känner man sig aldrig ensam.

 

/idd


I'm not at home in my own home



När internett väl kom på hemma så blev det som vanligt. Insolerade på varsitt rum, SKÖNT!
så hemtrevligt hos oss....och jag skulle vilja säga att min bror står för en stor del av det.

/idd

i ett svagt ögonblick



FAN jag föll för ''fotbollskillar i kallingar'' grejen.
Men är man kvinna och man kommer in på H&M och ser en snygg man
på 100 kartonger med baröverkropp så vad gör man inte?
Sånt vill man ju uppmuntra, MER SÅNT!
Jag menar det är inte varje dag man går in i en butik och man möts
en STOR planch med en halvnaken David Beckhem.

Så jag föll för hela grejen... JA JAG ÄR VEK I DET HELA.

/idd


När Julia har tråkigt #1

Har haft världens ledigaste, slappaste lördag. Det brukar ju bli så vettni. När man är ledig på helgen vill man verkligen leva ut ordet LEDIG på största möjliga sätt. Det vill säga: sova länge, äta en lite onyttigare än vanligt frukost, gå upp till sängen igen och lägga sig och slötitta lite Nyhetsmorgon för att sedan förflytta sig till nästa teknikpryl, datorn. Sitta några timmar, Facebooka, blogga, lyssna på lite musik. Ja, ni vet den.

NU är klockan snart halv fem och det är LÄSKIGT vad jag gjort denna dag. Jag har fan inte vart bättre än Ida som förmodligen haft en lika ''Youtube''-ig dag som jag. Vi brukar använda termen ''sleten youtube-söndag'' när man är sleten och inte orkar göra något annat än att sitta vid datorn och youtubea gamla klipp med kändisar typ. Ni vet lite den.

Men efter ett tag vid datorn kände jag att jag fick fasen ta tag i denna DAG. Det är ju ändå en ljus, snöig och fin lördag. Gick upp och började borsta tänderna runt halv tre. Tror ni inte jag börjar utöva min i hemlighet lite perversa hobby då? Att hårt hårt trycka tandborst-fransarna mot tandköttet så det börjar blö! Hahaha, jag vet. Det är sjukt konstigt kanske. Gillar ''pain'' på något sätt. Tusen nålar. Trycka med nageln mot tandköttet så det börjar blöda. Sådana där saker. Höll på i säkert över fem minuter och borstade och tryckte så att det började blöda på tandköttet. Men efteråt var jag oerhört ren i munnen! Efter all blodutsöndring. Testa! Det ÄR gött!


#SkönHobby

/Jull

Pizza + Cola + Chokladpudding + Kaffe + två slutkörda tjejer efter en lång vecka =



I början när Jull ska göra den torraste minen hon vet:
''Det krävs så SJUKT mycket spänningar i ansiktet för denna minen''
Säger hon och lägger ned hela sin själ i detta.

Sen i slutet säger hon att hon vill ge sig i sin mapp värld på datorn
citat ''Då får vi klicka in på 'Data D'' slut citat
och jag dör.

 

/idd


känslan...KÄNSLAN!

De lite bättre känslorna:

*Känslan när man kommer hem 01:55 en lördag morgon från jull. En snöig natt i februari. När fötterna är sådär frusna och kinderna rosenröda. Man tar ut linserna och på med den bästa morgonrocken och kryper ned under två täcken och sätter på ett avsnitt vänner. DÅ när fötterna börjar tina upp! DEN KÄNSLAN är fruktansvärt mysig. Då mår man.


Story of my life!

*Känslan av att vara ledig en lördag och ha lördags fika med familjen. MYSIGT!

*Känslan när man luktar deoderant och känner sog fräsch och lyssnar på Talk That Talk - Rihanna feat Jay Z

*Känslan när man hittar nya låtar och Jennifer Hudson med SJUK röst sjunger:


De lite mindre bra känslorna:

* Känslan när klockan är 01:45 och man står utanför sin egna dörr och kommer inte in i huset. Tänker, jag smsar broder min ''Tja. Är du vaken?'' 01:48 ''Kan du öppna? Lite kallt.'' 01:53 och INGET händer. Man knackar lite försiktigt på dörren och förbannar sig över att man inte tog med sig nyckeln. När ingen öppnar och kropstemepraturen är låg och frustartions nivån är hög så plingar jag på dörren... roligt!
SÅ HÄR LIKSOM!

* Känslan när man precis duschat och spiller kaffe på sig och känner ''VÄRT att duscha''

* Känslan när man vaknar kl 10:00 av att det ringer på hem telefonen. Orkar självklart inte svara utan tänker ''någon annan tar det'' men inget händer. Så när personen i andra änden ringt klart alla sina signlar (som känns som en evighet med detta hjärtskärande ljud) så tar det 2 sek så ringer det IGEN. både jag och min bror rusar upp förbannade och svarar. När den stackars kusinen i andra änden frågar ''OJ väckte jag er?'' och man svrara ''neeeeeeeeeeeeeeeeääääe då iiiiiiiingen fara ::):):):):):):)'' så vill man bara dö.

* Känslan när man sen sätter på datorn och internet inte funkar... Livet liksom stannar upp. Både jag och min bror blir sådär oroliga och känner ''Måste vi umgås med varandra nu?'' Kan vi inte chatta med varandra över facebook? Måste vi träffas IRL!!! stämningen som blir då...:o

/Idd

Ont över-fucking-allt?

Alltså, jag pallar inte dessa veka tala ut-kändisar. OBS! Jag gillar inte ordet ''palla'' ska först sägas, det låter lite stöddigt, men låt mig VARA lite stöddig nu då. För jag orkar bara inte detta. Jag snackar om Anna Book. VARENDA fredags- och söndagsbildaga har den människan prytt sedan hon kom på att hon inte har någon karriär längre, när titlarna ''ABC-Anna Book'' och ''Let's Dance-Anna Book'' försvann. ''Jag hets-bantar'' står det i KLICK! Med sorgsen bild på omslaget. Typ den här:



Sen är det dags för ''Jag känner mig kränkt''-delen när någon, typ Bert Karlsson säkert, sagt att hon är lite tjock. I nästa bilaga får vi läsa om att hon har gråtit sig till sömns massa gånger för att hon känner sig instabil, både när det gäller vikten och hur hon handskas i media. Alltså, folk får väl göra vad de VILL egentligen (Jag och Idd pratade om detta igår, varför vissa folk lägger ut hela sitt liv på Facebook och vad vi SJÄLVA egentligen vill när vi lägger ut bilder och statusar!?) men det jag känner är .. är det inte lite SKÄMMIGT bara!? Vill man inte ha lite INTEGRITET? Jag själv VILL ha integritet och jag tror jag har det på ett sätt, men på ett annat sätt har jag det verkligen INTE. Jag är väldigt stor med orden, som Ida säger, och viker mig inte för att använda fem utropstecken och två smilar när det egentligen räcker med ETT utropstecken. Men vill man inte ha lite integritet, vill man inte spara väldigt MYCKET för sig själv, det är ju då det blir INTRESSANT? Inte en jävel vill ju läsa för mycket om dig, du blir så sjukt tråkig då. Anna Book, vad är det du vill med dina uttalanden!? Du känns lite som Carolina Gynning (inga jämförelser i övrigt), lite så där kameliont-ig som ändrar dig var och varannan dag och vill göra ett nytt statement i tidningen om hur du MÅR, hur du HAR DET, och hur du nu SER på livet. Men ingen orkar väl bry sig om sånt längre?

Det senaste jag läste om Anna Book var den här rubriken, och håll i er nu, ''Jag har inga tårar kvar''. NO SHIT? Hahaha, du har lipat sönder i ALLA år i tidningarna, klart som fan att du inte kan lipa mer nu. Du har ju inget att lipa över ens! Du har haft alla dalar och toppar och nu är du så sjukt tråkig och ointressant, och du känner det själv, du är så beige att du inte orkar gråta längre. Du ids inte gråta, för du har redan ödslat ur dig alla tårar du har i PRESSEN. Jag tycker bara det är skämmigt. Hon är säkert en rar människa. Alltså, trevlig och snäll och sådär. Men någon integritet finns ju inte där, känner jag.



/Jull

Natthumor


HAHAHAHAH!
Jag dör. Vem gör sånt här?
Vem orkar döda mig av skratt kl 01:22?

/Idd


David Beckham <3 H&M



HA-HA-HA.
Vad känner man?
Helt ärligt så är det ju OK kläder.
men vad är grejen med alla dessa fotbolls killar och kalsongmodeller.
jag menar man skulle ju inte tacka nej till David Beckham, men på denna bilden
så ser hans kropp så fruktansvärt opropetionelig ut och det känns liksom bara som
toppen på isberget, om ni förstår vad jag menar.
plus, små vårgårdar han har snubben.

PLUS... hur fanken får H&M alla sina kändisar att göra reklam för dom?
Det blir så SJUKT populära kolektioner.






Alla dessa stora namn för att nämna några få. Alla dessa kollektioner har fått folk att köa utanför H&M och rycka ur  varandras hårförlängningar och så. Det hade ju varit drömmen!

/Idd


Alla borde tänke såhär!



SÅ himla fantastiskt!

/Idd


Matt LeBlanc


Ung stilig Matt LeBlanc... IDAG dock flera år senare (typ 7) så ser han ut så här:

matt-leblanc-dot-net_events-2011wintertca-14jan2011-0001


aaaaand åldersångest!

/Idd


RSS 2.0