Kvinnan som kan prutta utan att märka det




Jull ''Fan vad det luktar fis''
Idd ''hmm''
''Skräll det är la jag. IBLAND fiser jag fast jag inte märker. Läcker''
''hahaha''
''Men ibland är det den det krävs inget för att det ska komma''

Kvart över fyra humor en fredag.

Sen tog jag kort på jull när hon gorde ''tung röv''pose.

/idd


Så här rullar jag



Så här åker man tåg med stil. 45 minuter bara försvinner.

att jag sen 2 minuter senare fick byta plats för att en redan hade bokat platsen var ett projekt i sig själv. I just hate when that happens!

När tiden aldrig slutar gå.


Sånhär är jag just nu... o.O

När man märker att tiden aldrig slutar att gå, hur snabbt man än går, springer, åker, cyklar, kryper, sitter så går tiden alltid snabbare känns det som.
Det är dagar som dessa som man kan bli så less på sånt efter som att chansen att få njuta av det fantastiska vädret är noll.
Men samtidigt är det sånna här dagar som man lär sig uppskatta de 20 minuterna man får för sig själv då man kan andas innan det är dags att försöka få klockorna att gå bakåt igen. ;)

Puss


Idd turned twenty



Man vet att man inte är ungdom längre när man går in på Apoteket och införksffar sig Tears Naturale. ''För behandling av torra ögon och lättare ögonirritation''. De ska liksom återfukta mina ögon.

Livet är ingen barnlek längre.

/Idd

Label of love



Om jag åker och köper godis och cola och tänker ''nu ska jag hem och tjocka mig'' så kan man inte lägga colan på kylning i kylskåpet för då kommer två andra syskon och dricker en liter var.
Så det är vitkigt att man märker allt hemma hos oss så att man vet att man får behålla sina saker. Lite som i ett kollektiv eller på ett vandrarhem.

Ibland kan jag även enge telefonnummer så att om det kommer upp några frågor så kan de alltid ringa.

/Idd


Och det viktiga innehållet..


Ett litet smakprov på hur fin vän man kan ha!

*host host*

Nu blir det jobbigt för Idd. HUR ska hon toppa denna grymma 20årspresent? Speciellt när hon tycker det där med känslor är lite jobbigt. Jag har några förslag:

- Bjud mig på en konsert (en hetsig där vi kan dansa. Så det inte blir så lipigt och jobbigt)
- Bjud mig på en kväll med bio och mat eller nåt (rolig bio och icke romantisk-mat, typ buffé där man kan slaffsa)
- Köp en hund till mig (en ettrig)
- Köp en stor fet plansch till mig med någon jag tycker om
- Gör en stor fet tavla med bilder på saker jag tycker om (stor, fet as in 2 x 2 meter typ)
- Bjud mig på en resa (icke romantisk weekend, utan spontan härlig och galej-ig trip!)

Så. Start planning.
Dessutom skall sägas att jag imorn ska ta med Ida till min skola där vi ska se på 3ornas dansföreställning. Det är också en del i min present. OCH när hon hade 20årsfest fick hon fint vin av mig.

Det skulle sägas.

/Jull


Jull och hundar



Våran kompis bror har skaffat en hund, en valp då.
Så för några helger sedan så gick vi och besökte denna köss!
En liten Milton har han och hans flickvän införskaffat sig.
:D
Kärleken flödar!



/Idd


Inslagning på hög nivå!



När man kommer hem efter en kväll hos en kompis och ska lägga sig och öppna födelsedagspresenten från Jull ser man en Dressmann-påse med maskeringtejp runt. Kl 04:30 börjar jag riva i detta paket bara för att se att inuti denna Dressman-påse ligger en Stadium-påse.

WHAT THE...

Tur att innehållet var finare än omslagningen. *insidan som räknas*


Det är lite den...



/Idd


KvällsvardagsLYX explanation point!

De där småsakerna som man inte tänker på egentligen, men som gör det där lilla hjärtat eller lyckoruset i magen lite gladare. De där vardagssakerna man blir glad av, JUST för att det bara är en sleten tisdag eller torsdag. De där VIKTIGA skillnaderna som gör HELA kvällen för en. Ja, dem är kanske inte många, men de är några. Let's mark them på en lista.

1. När man kan krydda till salladen med lite fetaost
Jag tillhör en av de som måste äta något kallt till maten. Jag kan inte bara värma maten och äta, jag måste ha något kallt bredvid, antingen lite sallad eller en kall sås. Gillar kontrasterna i smaken! Och oftast brukar det ju bara bli lite gurka eller paprika jag skär upp och lägger bredvid, eller på senare tid, QUASH! Mycket godare än gurka! Mycket godare konsistens! Men ibland så öppnar man kylskåpet och man ser att det står en oöppnad fetaostburk där. DÅ blir just den där kalla spoten på tallriken SÅ SÅ mer berikande. Ost är lyx. Sannerligen fetaost.

2. När man öppnar en ny ost
Finns inget mer som vattnar sig så mycket i munnen på mig. Har pratat om detta förut här vet jag men det tål att tas upp igen. Var just precis med om detta. Skulle ta min lilla kvällsrostmacka (ja, rostad med ost) och öppnar kylskåpet och där står osten, som en PERFEKT KVADRAT, med plasten runt och väntar på att få bli hyvlad av. Man tar hyveln och liksom drar LÄNGST IN från början ÄNDA ner till slutet och bara VIKER skivan in i munnen. Finns inget som jag njuter så mycket av en vardagskväll som den smaken.

3. När vattnet byts ut mot kolsyrat vatten
Kollar alltid i kylskåpsdörren OM där skulle finnas kanske en Ramlösa-flaska, men det har varit dåligt med det den senaste tiden. Jag bryr mig inte egentligen, man nöjer ju sig med det man har och jag älskar vanligt vatten till maten, men OM där skulle finnas en opposite till det vanliga vattnet, det vill säga det kolsyrade, så bubblar det till i magen av glädje. Lika mycket som det bubblas i magen sedan av att kolsyrat ligger där så tryggt och nerdrucket.

4. När skinkan inhandlats
När man är på det där mysiga ''göra mackor i järnet''-humöret. Smörgåsgrill. Vad fan ni kallar det. Ni fattar vad jag menar, va? Och det är ju så TRÅKIGT och nästintill PAPPERSMAKANDE att bara ''grilla'' mackorna endast innehållande ost!? Som sedan smälter och allt blir bara en mjölig kaka. Nej. Så när man kommer hem och ska tillfredsställa sitt ''mackor i järnet''-sug och det faktiskt FINNS skinka. Ja, då är det en lättnad. Om ni vill veta så är det godast med rostbröd med lite frön och brunt och gojs i, ost, skinka, oregano och tomatpuré. MMMMMM!

5. När man är själv i köket
Kan inte ni också lite känna PANIKEN när familjemedlemmar springer runt en när man får för sig att plötsligt koka lite ägg, steka en omelett eller göra NÅGOT med spisen!? Alla dessa frågor ''Ska du göra ägg NU!? Halv tio på kvällen!?'' ''Eh.......... JA?!?''. Eller typ ''Julia, nu får du nog ta ut äggen innan dom blir för hårda''. Asså, bry? Jag vet väl hur jag vill ha mina ägg eller? Eller KLASS-FUCKING-ERN: ''Du får nog sänka plattan, Julia. Du kan inte steka på så hög värme''. Så jävla fridfullt att vara SJÄLV i köket och få tänka och göra hur man vill. För det är ju faktiskt då det blir bäst också.

Gud, ett helt inlägg om mat, kök och kylskåp. Har jag kollat för mycket på Sveriges Mästerkock eller!?

/Jull

Rart!



Har ni sett denna reklamen?
Det är ju bara så att man dör.

/Idd


IT'S MY BIRTHDAY



Precis i detta läget är jag just nu.
Jepp. Idag fyller jag, Idd, 20 år. Jag hoppas nu på att jag ska tappa min åldersångest och kunna leva ett lugnt och frikst liv :) ...Yeah right. o.O



Så här ser det iallafall ut i mitt knä. Obligatiskt! Allt på sin plats inte mycket som hänt under 20 år ;)
Härligt.


/idd


Idd goes twenty #5

Min stora dag börjar närma sig, dagen jag går ur tonåren och in i den vuxna världen. Jag ska fylla 20 år.
Jag har dock stött på ett problem som är ganska allvarligt i denna process. Jag har ingen önskelista iår!
Grejen är ju den att det som jag önskar mig är antingen för dyrt eller så kan jag köpa det själv.

Så vad ska jag önska mig. Det enda som jag kunde komma på var fallskärmshoppning... Eller en ansikstbehandling då.

/ Idd

Work in progress #DJIDDOCHJULL



Suckar, oförstående blickar (''Det där lät ju INGET bra!?''), pek på skärm, hundra miljoner lyssningar på ett och samma beat och dunkande huvudvärk. Att klippa musik sittandes två millimeter bredvid varandra vid Idas skrivbord i några intensiva timmar en lördagkväll ger sina resultat. Musiken blev FET, bilderna här ovan blev SUDDIGA och kvällen avrundades med hamburgare med Idds familj i vardagsrummet. Spontant och härligt! Vet inte hur många timmar man har spenderat på Storegårdsvägen egentligen? Och framförallt i Idas flickrum!? Under våra år har vi nog varit hos varandra lika mycket (efter skolan hamnade vi hos henne, på fredagarna efter inköpet av fredagsgodiset hos mig och under våra ''Lattesöndagar'' var vi hos mig) men på senare tid har vi nästan BARA varit at Idds crib så att säga. Bara för att jag råkar trivas där så in i bonkens mycket.

Men hur som helst. Idas flickrum it was.

Vet inte hur många gånger man glömt av klockan och fastnat där inpå småtimmarna när man egentligen bara skulle ''komma över och hämta koftan jag glömde hos dig igår''. Vet inte hur många gånger man glömt av att man är vrålhungrig eftersom man så intensivt babblat och tjoat och tjimmat i så många timmar att man blir sur utan att veta varför (för att man som sagt glömt av hungern) och alternativen är två:

1. Idas pappa tar fram kvällsmat på köksbänken som familjen är välkomna att hugga in på. Kvällsmaten kan stå där i några timmar och man är ju TIDIG med att klampa nerför den knarriga trappan och roffa åt sig några mackor eftersom osten lätt blir så hård om den står ute för länge (ostlovers som vi är).

2. Ida (med hungrigt, argt humör) skäller på sin pappa att han ska laga nån god mat. Så här kan det låta:

*Knack knack*

Ida: Jaaa!?

Pappa: Tänkte jag skulle åka upp och handla lite mat, vill ni ha nåt särskilt?

Ida: Ååååh, jag är fan skithungrig! Köp ost typ, fetost. Så jäävla gött! Och sådana där pommes frites, crisscross. Med massa ketchup! Och färdiga ostskivor! Jag är fan aaashungrig!!!

Pappa: Happ. Okej.

*Stänger dörr*

Jag har förståelse för henne för man BLIR hetsig i humöret när man är hungrig. Bara det att man är uppe i sin ''tjo och tjim''-eufori att vi blir alldeles OVETANDES om vår egen hunger. Helt plötsligt efter ett 50-tal sedda Beyoncéintervjuer på Youtube, bläddrande i våra gamla nostalgiska bildmappar och Facebookande efter specifika personer vi vill visa för den andre som gett något slags skrattretande intryck på en, så plötsligt slår känslan av hunger till och man liksom:

Jull: Fan vad hungrig jag är. Äre kvällsmat eller?

Idd: Mm, jag med.

Man blir sådär kort i munnen. Och då som sagt blir det ostmacka och juice, eller handlad och lagad mat som pappa Andersson så snällt ordnar ihop. Som igår, halv nio en lördagkväll.

Nae. Vi måste bli bättre på att koppla känslan till hunger snabbare. MEN, tjo och tjim-euforin can't be forgotten. Som den inte alls blev igår! Spontant och härligt it was!


Childhood



Every day is a battle against me getting older.


En fredag med charader.



Så här kan det se ut efter en Thai gryta och kesella.
När ett ''måla gissa ord'' spel tar en annan vändning. :)

/Idd


It's funny 'cause it's true


Cutest Couples

På Facebook finns det en sida som heter Cutest Couples som man kan gilla. Så när man ska lägga sig öfr att sova själv en fredagskväll och känner behov av lite kärlek (och tröstätandet inte hjälper) så
kan man gå in och kolla på alla dessa underbara par!
Kärlek bara flödar på detta ställe. Det är allt ifrån sweet young love bilderna till de mer oseriösa Dr Pepper and cheezit bilderna.

och nej det är inte en porr sida jag pratara om...förstår att det kan misstolkas.


Från Cutest Couples

Kanske borde lägga upp en bild på mig och min äkta hälft där?

Idd ♥ Donken (sponsring?)

Not a proud moment there!

/Idd


Konstaterat #3:



Det FINNS folk som läser böcker om valar. Tänker på Naomi i min klass som ibland brukar säga ''Ibland önskar jag bara att jag var en stor val som åt plankton''. Här ser ni att han såg att jag fotade. SHAME ON ME!


Konstaterat #2:



När granddad bär NY-keps kan man inte låta bli att nynna på ''Your grandpa died of liqour failure. Then he died of liver failure'' ur Jay-Z's ''Glory''. Hade lust att hinta med handen och hojta ''Yo! Don't break sumthin, papa!''


Konstaterat:



När man har underbett och andas genom munnen när man sover (är hon tät i näsan?) är det inte lätt att vara snygg.




(Fan vad elakt! Ber om ursäkt för alla påhopp jag gör på alla människor jag granskar på tåget. Men elak humor är det som försiggår, inget annat.)


That moment

Men nehe! Så kom det ingen Big Bang Theory avsnitt i dag... :o Typiskt. Vad gör man nu då?

Lite såhär känns det nu:


/Idd


Tandläkare

Jag är så fruktansvärt nöjd med min tandläkare! Han är så go. Verkligen jättesympatisk och trevlig. Like!
Men jag fattar inte var grejen är med pessimistiska tandsköterskor? Som när man är på en vanlig kontroll och dom ska gå igenom vad man äter och dricker:

Tandsköterska: Jaha Ida. Röker eller snusar du?

Ida: Nej

T: Vad dricker du när du är törstig?

I: Mjölk eller Juice. *Duktig* *Ljuger*

T: Mhm, du vet att det är ganska sött va?

I: Ja, men man tar ju det som står i kylskåpet kan jag känna.
 
T: Aa, men du kanske kan ställa in en kanna vatten i kylskåpet då med en gurkskiva i? Så dricker du juice på söndagmårnar så att du inte förstör dina tänder. Hur ofta äter du godis då?

I: En gång i veckan. *Trött* *Deppig* *Ger upp* *Ljuger*

Det är liksom ingen idé att vara duktig hos tandläkaren. VEM dricker vatten alla dagar i veckan UTOM på söndagmornar? 

Alla som känner mig det minsta vet att jag gärna äter sötsaker och dricker cola, kaffe och te med socker i. Tänk om tandsköterskan fått veta det! Då hade hon dött- knall och fall!

Sen när tandläkaren kommer in och ska undersöka om jag har några hål i tänderna så säger han: ''Jättefina tänder. Inget vi behöver göra med de'' och så får jag gå hem!

Nya Big Bang Theory idag! :)



/Idd

 

Vem man ska vara.

Jag och Jull pratar ganska ofta hur man ska vara och bete sig som människa. Oftast så brukar det ju vara Beyonce som vi vill vara. Hennes livs moral faller oss perfekt i smak.
Att vara motiverad, glad, effektiv och professionell.
Det är viktigt att omge sig med personer i ens liv som verkligen vill något. Som kan inspirera mig och vad jag ska göra med mitt liv.

Därför ska man ha coola personer runt sig som är independent women.

Men är det något som jag inte vill bli så är det som tjejerna i Top Model Sverige eller Lyckan i LA. All cred för att åka till LA och verkligen VÅGA lämna allt.
I början av serien så orkar man bara inte med tjejerna som ska finna lyckan och de ska på en video shoot och är typ en timme sena och sen hoppar en av för ''det är tråkigt och finns ingen alkohol'' argumentet. Så många gånger som jag har använt det argumnetet för att slippa jobba ;)

Jag satt hela tiden och tänkte, VARFÖR tittar jag på detta programmet och varför vill TV 3 sända detta programmet? Vad kan det ha för framtid typ. Men grejen är det att i mittan av prorammet när alla är presenterade och man har ''lärt känna karaktärerna'' så börjar det komma fram att en utav tjejerna lever i ett destruktivt förhållande som hon uttrycker det själv och att hon inte fattar varför hon inte kan lämna honom. Jag kommer på mig med att verkligen sitta och tycka synd om denna tjejen och bara lider med henne. Hon ÄR människa. jippi!

''Det är tråkigt och finns ingen alkohol'' tjejen visar sig också vara en ganska ensam tjej som jobbar på en klubb med sin ''vän'' där man måste beställa drinkar för 25 000 kronor för att få ett bord och hon ska finnas där för att få dom och köpa mer alkohol och även festa med dom.
Efter att tjejerna har bråkat (no surprise there) så åker hon hem själ. Varje gång hon sitter själv om vad som händer så känns det bara tragiskt.
Samtidigt som hon använder en kille som är kär i henne för att städa hennes lägenhet.

Det kan ju inte vara det livet som man vill leva. eller?

Eller som tjejerna i Top Model som gråter hela tiden. De lipar för att Lars Walin har sytt klänningar till de, de gråter för att de kanske kommer åka ut, de gråter för att någon åker ut, för att de måste klippa håret, ska hålla i en orm. Det tar aldrig slut på tårarna.
Vem orkar vara 18 år och vara med i TV med rödsprängda ögon hela tiden?

Get it together!


I LOVE TV!


/Idd


BTW. Vad är grejen med att folk alltid hamnar i fula såkallade PÅSER när man pausar program?



Uppfriskande.


Blir alltid lika glad när jag ser denna :)



/Idd

Grönt är skönt



Vill verkligen slå ett slag för miljön idag.
För mig är det HELT ofattbart att folk INTE vill sopsortera eller åka kolektivtrafik.
När man sitter och sorterar bland alla papper och 50% av papprena slängs så känner man sig som en sämre människa.

Just nu saknar jag skolan och samhällslektionerna. Fantastiska lektioner hade vi på skolan som handlade om världen. Fantastiskt.

Vill verkligen sluta med en ''Kämpa för miljön'' uppmaning!

/Idd


last and final call for Ida

VARFÖR är jag alltid ute i sista stund? ALDRIG kan jag vara i tid! ledsamt det där egentligen o.O Det finns alltid något som hindrar, antingen så är det ett par skor som jag bara MÅSTE prova eller så är der datorn som ska kollas eller ett sms som bara måste skickas.
prioritering och jag går inte ihop bara.

Ofta resulterar det i att jag blir trött och inte orkar något... vilket är gris tråkigt. och då kan det se ut såhär:
 
Men det kommer la med åldern det där med tid...hoppas jag! ;)

nä nu ska jag skynda vidare!

/idd


Instagram

Just nu finns vi på instagram.
Iddochjull heter vi där!

kr1m

Meanwhile in sweden

Kan vi inte en gång för alla bara enas om att när folk skriver ''hälsningar från Hawaii'', ''Livet i paradiset'' eller ''30 grader och klarblått vatten, jag klagar då inte'' så är det som en stor FET svidande käftsmäll.
Sen kommer en fin liten bild på en brunbränd tjej med snedlugg och en nyplockad orkide i håret, bakomhenne ligger en vit strand med turkost vatten och i handen håller hon en fruktig pastellfärgad söt drink.

åå jag förstår att när man lever i ett land där det är mörkt, kallt, isande, ilande  och vindigt 75% utav året (missförstå mig rätt, jag gillar ändå mitt hemland) så är det lockande att lägga upp bilder från exotiska öar på facebook, instgram, twitter osv osv.  Men för oss andra som bor kvar i landet med 75% mörker som inte kan dricka fruktiga pastellfärgade söta drinkar så kan ni väl benåda oss från dessa färgsprakande bilder?

TY på förhand.


Smaksensation

Det finns verkligen viss mat/godis och dryck som gifter sig med varandra. Som tex Tacos och Cola eller Köttfärsås och Spagetti med Mjölk. mmmmmhm.

En utav mina favorit blandning utav smak är Bravo apelsinjuice och Turkisk peppar. Så när jag har fruktansvärt behov efter saltgodis åker jag bort till ICA och köper en påsa Turkisk Peber och Bravo apelsinjuice.



/Idd

New York - best of the best

Jag vill INTE utnämna mig till någon New York expert, inte alls! MEN jag tänkte sätta ihop en såndär ''vad som är bra i New York lista'', baserat på mig och min vecka i New York.

Shopping

Kläder: Kan ju börja med att säga att det finnt nästan INGEN affär som är EN våning, utan alla är minst 2 våningar. Så man blir lätt mätt av alla kläder, skor och smycken som finna precis överallt. Ibland ligger de på golvet, ut och in smutsiga osv.
Men om jag skulle välja en butik/kedja så får det bli UNIQLO! Billig butik med det mesta. T-shirts för typ $4. Alltid fint. Jag köpte ett par byxor därför $19 och då kunde man få dom ''fitted and altered'' som kasörskan också för minde än 140 kr.
Bästa UNIQLO ligger i SOHO.

Skönhet: Bath and Body Works har typ allt som tjejer vill ha (för att vara lite sterotypiskt)! Ljus i alla VÄRLDEN dofter för typ $ 25 om man köper de stora, handdesinfektion i de mest fantastiska lukterna. Bodyloaton, parfym, body splash och shampoo i matchande sett. Jag köpte 5 handdesinfektioner för typ $ 20.
Den jag handlade i ligger på


Bästa handdesinfektionen för Bath and Body Works.

Bästa shopping områden:

1. SOHO. Har allt från Adidas, Armani Exchange till de lite mr udda butikerna. Här skulle man kunna gå en hel dag. I varje hörn ligger ett fik, en restaurang och gatorna kantas av alla gatustånd som är fyllda med cupcakes som du kan stoppa i dig när du behöver ny energi för att fortsätta shoppa.  

2. 6th ave w34th st. Här ligger Macys med åttavåningar som har allt! Jag tror favorit våningen är den som heter ''Bridal''. Hela våningen glittrar av alla förlåvade ringfingrar som ska prova ut brudklänning.
På en sidan av Macys ligger Madison Square garden och på andra sidan ligger en stora Victoria Secret affär.
Inne på Macys har de också så kallade Food Courts med starbucks, Mc Donalds, Ben&Jerry, pizza och massa annat.



Macys och Victoria Secret mittemot varandra!

3. Times Square. Här ligger Forever 21 med 4 eller 5 våningar. kommer inte riktigt ihåg hur många. Här kan du hitta typ allt för ett billigt pris. Det ända som är ett minus är att det är så sjukt mycket kläder att tillslut så vet man inte vad man befinner sig å man måste gå ut. Sen är det ganska mycket folk också som antingen är turister eller som vill locka in dig på en ''comedy show'' eller sälja dig en ''I ♥ NY'' tröja.


Bästa Starbucks beställningen:
VarmtWhite Chocolate Mocha
Kallt: Peppermint Mocha Frappuccino



Tre saker man MÅSTE göra:
1. Top of the rock! Vi åkte upp vid 17:00 tiden vilket gjorde att vi fick se Manhattan i både dags ljus och när det är mörkt och hela staden lyser.



2. Times Square by night! SUPER trångt och mycket folk, men bor man i en liiiiiiten stad som vi gör så är det liksom ett måste.


3. Central Park!


3 Saker som du ska göra INNAN du reser:

1. Planera och se vart allt ligger! De flesta butikerna har en hemsida fär dom har storlocator, så vill du väldigt gärna till en Victoria Secret affär så är dte bara att kolla upp.

2. Packa lätt!!!!!!!!!!!

3. Låg skor, du ORKAR inte gå runt i klacksor en hel vecka i New York om du vill gå hela tiden. Om du har tänkt att ta taxi mellan ställena så skulle det funka, men annars...bekväma skor!

Bästa Mc Donaldsen
Även den på Times Square. Den ser inte ut som din vanliga MCD utan är ganska ''stenig i sin inredning'' och på väggarna kör dom musikvideos. Mycket Nicki Minaj och Selena Gomez men också Adele, Beyonce och Jennifer Lopez. 



Bästa Donuten från Dunkin' Donuts
Strawberry frosted Donut with sprinkles.


/Idd


Charlotte Perrelli är en ovärdig artist



Ja, det verkar du vara du, Charlotte Perrelli! Någonting i den där ''komplimangen'' stör mig. Varför skulle hon inte vara driven? Ska man ha CREDD som artist nowadays i Sverige måste man väl vara driven och bestämd, annars ligger man väl ungefär på samma nivå som Sean Banan? Eller fattar ni? Jag tar det som en självklarhet att vara driven och FRAMFÖRALLT bestämd när man har ett yrke där man är så exponerad och blottad. Klart man ska ha kvar sin lilla integritet som människa och vara bestämd med vad som får och inte får visas/hända med sin ''offentliga person''?

Men, det som stör mig ännu mer än vad Perrelli svarar några rader ner. Att hon PÅ RIKTIGT TROR att ett par jävla skitskor ska få henne att vinna Melodifestivalen! Alltså, ärligt! Om nu vinna i hennes mening är samma sak som att lyckas, men det är vad jag tror. Hennes skor kostade runt 30 000 tror jag, eller var det 300 000? Nej, det är väl inte rimligt, va? Jag vet inte, DYRA var de i alla fall och det får mig att SPY att Perrelli känner att att sådana detaljer är så in i bomben viktigt om hon nu ska lyckas! Varför satsar hon inte på allt det ANDRA!? Låten var ju en ren SKITLÅT, dansarna var tråkiga, koreografin var tråkig, effekterna på scen var inte så coola som Aftonbladet dagen innan claimade, och om hon nu för en gångs skull ''ska dansa och sjunga samtidigt på ett sätt jag aldrig gjort tidigare'', så varför lägga vikt på ett par RIKTIGT JÄVLA DYRA HÖGA klackskor när hon kan ha ett par ANDRA LÄGRE BILLIGARE skor som hon faktiskt KAN dansa i?

Jag vet inte, är detta helt töntigt att diskutera eller? Jag blir bara så TRÖTT på hennes inställning att all yta är det viktiga i Melodifestivalen. Ska man vinna den annars rätt onödiga tävligen får man ju ha en bra låt med en artist som har ett eget uttryck och är genuin i det han/hon gör! Charlotte är då FAN inte genuin med sina 30 000-kronors skor! BARA äckligt ytlig! Loreen som säkerligen kommer vinna hela skiten var ju för bövelen barfota och är helt själv på scen förutom dansaren som kommer i slutet och latchar lite med henne. Hennes produktion är förmodligen way much cheaper. Och se hur intressant hon är för Melodifestival-tittarna.

Ville bara skälla lite på en kvinna på denna internationella kvinnodag!

...................

Och på Idd som la in den fruktansvärda videon nedan där det är JAG som får stå för största delen av exponeringen. What about filmen på dig när du zoomar in dina skeva tänder och dubbelhakan? Den kände du inte, nej? 

Tack och hej.

/Jull


När vi var 14 år


All up in the kitchen in my heels, dinner time




Strike a pose :)

This is my trick to cheer myself up! Om man typ känner åå jag mår piss så kan man tänka... ååå jag har ett par killer heals i garderoben som jag nästan aldrig använder. Då kan man ta på sig dom och typ koka kaffe :) Då känner man sig fett Fierce.

Dilemma

När både cykeln och mobilen befinner sig på samma ställe (inte hemma eller vid min närhet) och man måste GÅ för att hämta dom, då känns det änna hopplöst.
Hade kanske kunnat ta bilen bort och lastat in cyklen i baksätet, men då måste man ju GÅ till garaget.

whyyyy whyyyy. Måste städa rummet också.... :O


Molly Sanden måste vara Sveriges svar på Miley Cyrus




/idd


Boy you got my heartbeat runnin' away

Hej!

Vill bara säga att intranätet hemma har krånglat lite granna! Så därför har bloggandet fått ligga på IS dååååå :)

Men medan jag åker och dansar och svettas lite så kan nu ju undethålla er med denna söta videon:



Kan det blir mer amerikanskt när hela pubilken börjar gråta?  Hahaha :)
/Idd

Lipigt #4

Fy fan. Bloggar är ju till för den där ''skriva av sig''-metaforen, men också för att ''klaga av sig'' slår jag härmed fast vid. Jag ser mig själv som en hårt arbetande kvinna då jag tränar 6 timmar om dagen mer eller mindre och kämpar med min utbildning, OCH då tycker jag att det är för jävla viktigt när helgen kommer att slappna av, ha kul och göra sånt som får en att varva ner och bli lugn. Hemmakväll, utekväll, umgås med dom finaste ETC ETC. Vad det än må vara. Och så kommer då dessa OFÖRBERETT pissiga momentsen som man inte alls väntat sig och som får en att på riktigt börja lipa över att den där magiska, VIKTIGA lediga lördagen blev allt annat än njutbar och harmonisk. Så detta inlägg kan vi här och nu döpa om till #LipigtFORREAL istället.

Igår alltså. Lördag. Lördagkväll och man vill ju leva ut sin lördagkväll till fullo med roliga tillställningar hit och dit. Först skulle jag göra Göteborg med klassen. Eller ja, göra Redbergsplatsen snarare. Hoppade på ett tåg till Götet vid sex-tiden och roade mig själv på tåget med att fullkomligt överdosera lukter runt omkring mig. Insåg redan i bilen ner till station att jag sprutat på mig ALLDELES för mycket Pulse och stank som en hel parfymflaska. Och jag tog tillfället i akt att måla naglarna på tåget och förgifta de andra passagerarna med den starka nagellackslukten. Fy fasiken så det stank. Parfym och nagellack och musiken bara DÖNADE i öronen på mig. *PARTYPEPP OVERLOAD* hehe.

Ja, runt sju då var jag framme och runt halv åtta var jag hos Elin på Redbergsplatsen efter att ha irrat runt en stund och försökt hitta 11b där hon bodde. Det var astrevligt de två timmarna jag avverkade där, vi var några i klassen och Elins kille och hans kompis. Det såg förresten ut så här:



Runt kvart i tio var det roliga slut och jag stängde dörren bakom mig och gick i det kalla med en petflaska mousserande vin till spårvagnen för att ta sista 22.12-tåget hem. Fruktansvärd köld var det ute och jag förväntade mig en mysig tågstund med mig själv, DÖNANDE musik och lite vin. Men nej. Det var då fan att den planen gick i kras. När jag kommer fram till station lite efter tio inser jag på ''AVGÅENDE''-tavlan att det inte finns något tåg till Trollhättan som går 22.12. Det går 23.40!!! Tre utropstecken på den jävla tiden!!! Jag blev så frustrerad. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Ringde Sussie. Ringde Johanna. Ringde Pappa. Ringde Rasse. Ringde Simon. Träffade Adéle i klassen av en slump på Pressbyrån, hon hade vart på skolan och jobbat och skulle hem till Ljungkile. Det var så mycket blandade känslor på en och samma gång att jag fullkomligt bursted out in tears. Okej, kanske inte bursted men det började rycka i musklerna i käkarna typ och mina ögon vattnades när Sussie sa ''Julia, det blir bra. Vi möter dig när du är framme sen, vi älskar dig och vi lovar det!''. Jag kände just där och då att jag var så jävla ENSAM. Tänkte att om det hade varit ett sommarlov och jag vart ledig i all världens tid så hade det ändå inte spelat någon roll, men nu har jag EN lördag i veckan to live out at its fullest och då spenderade jag den med att åka tåg, spårvagn, gå i kall köld och lipa på en jävla tågstation hela jävla kvällen! Snälla kompisar som pratade med mig i telefon gjorde att tiden gick snabbare och tiden på tåget var faktiskt inte så outhärdlig. Jag sysselsatte mig, drog i mig min petflaska mousserande 10 minuter innan tåget var framme och gick RAKA snabba vägen till Lipz sedan och dansade loss i 1,5 timme. Hade jag åkt hem direkt hade jag somnat gråtandes förmodligen, jag var ju tvungen att turn everything to the good side och avsluta kvällen riktigt BRA! Och det gjorde jag. Klockan fyra somnade jag och idag mår jag väldigt bra.

Ibland måste man lipa jävligt känsligt för att känna att man lever.
WISDOM #1.


Cruisin' down 8th St., off white Lexus


Jag och min finne på Mc Donalds. första dagen, kl 14:00 i new york kl 19:00 i sverige. Fint.


Jag i Red Bank mot New Jersey


I kalla och stormiga New Jersey


Två liter cola, två hamburgare, två stora pommes och en mc bits. Vardagsmat. Som vi längtat efter brunsås och köttbullar.

När man handlar frukost av en FAB transa med sliten weave så får han/hon gärna missuppfatta mitt namn.

 

White Chocolate Mocha, solen och fred på Brooklyn Bridge.

 

Så här ser det ut när man är 1,58 och går på gatorna i NYC och ska kolla på Empire State Building :D

 

Top Of The Rock då. tråkigt... ;)

Korgboll.

 

 


RSS 2.0