Who run the world...Kikki Danielsson



Här dör folk i syrien VARJEDAG, Reinfeldt vill att vi ska jobba tills vi är 75 år, USA är i valtider, länder som Grekland, Portugal (och Italien (och jag sätter Italien inom prantes för det känns ändå så inte som det värsta landet)) håller på att gå i konkurs OCH min resa till THE BIG NYC kan bli inställd pga strejk i flygbranchen.
ÄNDÅ väljer Aftonbladet att sätta tjocka, risiga och paljettiga Kicki Danielsson på omslaget! VARFÖR? Det är tidningar som Aftonbladet och Expressen som får trångsinta människor att bli ännu trängsintare. Som får människor att gå hem och mäta sina höfter och tro att de kommer att få ett långt eller kort liv! Det är dessa tidningar som får människor att tro att ''GOD TRO'' fortfrande exsisterar.

Sedan använder dom ord som EXTRA och NY SVENSK STUDIE. *SPY*

Det är tidningar som dessa som:
* Får folk att tycka att Kikki Danielsson medvärkan i Du är vad du äter verkligen tillförde något.

* Får folk att tänka att Kikki Danielsson faktiskt är löpsedelmaterial.

* Får folk att tyck att riktigt tidningar som SVD, Dagens Nyheter,GP har för långa, svåra och innehållsrika texter.
 
* Får tjejer (lets face it artikeln vänder sig inte direkt till killar) att gå hem och mäta sina höfter för att verkligen se hur länge de kommer leva. För att sedan spendera 30 minuter framför spegeln och sen en timme för att strukturera upp ett liv så att man kan få ''rätt höfter'' så att man kan få leva längre. Sedan gå och mäta sina höfter igen för KANSKE satt måttbandet för löst. Sätta på datorn för att GOOGLA på ''vart sitter höfterna?'' så att mann verkligen VERKLIGEN är säker på att man mäter på rätt ställe på höften.

* Får folk att tycka att Kikki Danielsson verklien tillför något för sverige och är SÅÅÅÅÅÅ viktig att hon förtkänar att få vara på LÖPSEDELN, precis som dina höfter.

* Får Sverige att förlora sin välfärd och få folk att tro att dela med sig ochh ''ge och ta'' och ''en för alla alla för en'' mentaliteten inte är viktig!

Hjälp!

/Idd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0